• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Z Prahy si vezou házenkářky tentokrát prohru

K dalšímu ligovému klání odcestovaly plzeňské házenkářky do pražských Vršovic. Utkání se jim ale vůbec nevydařilo, zejména v obranné činnosti a tak se vrací do Plzně bez bodů.

Příští kolo zajíždějí házenkářky do Zlína, kde se budou snažit napravit tuto porážku.

Sokol Vršovice - HC Plzeň   36 : 29 (pol.: 20:15)

Sestava a branky HC Plzen: Vidršperková - Pešičková 3, Bubeníková 2, Šelaisová 1, Rumlová 4, Bernardová, Drozdová 9/1, Kovářová, Dresslerová 2, Krlišová, Vaňková 2, Roubalová 6.

K utkání řekl trenér Pavel Touš: “ Tento zápas se nám vůbec nepovedl v obranné činnosti. Soupeř celé utkání vedl, v útočné fázi nás jednoduše přehrával a své šance proměňoval. Zápas měl po celou dobu pod kontrolou a zaslouženě zvítězil . My jsme se celý zápas snažili o zvrat, ale nepodařilo se a zaslouženě jsme prohráli.“

 

Mladší dorostenky si naopak vezou body z Bělé pod Bezdězem!

TJ Sokol Bělá - HC Plzeň   13 : 28 (pol.: 4:13)

„Povinné vítězství“ si vezou naše mladší dorostenky z Bělé. Přestože děvčata zvítězila nad posledním týmem v tabulce, zaslouží pochvalu všechna za odvedenou hru a nasazení. Velké zlepšení u děvčat je patrno zejména v obranné činnosti a to je velké plus pro tento mladý tým! Nejlepší střelkyní s 11 vstřelenými góly byla Tereza Klesová.


f t g m