• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Z posledního utkání sezóny si vezou házenkářky dva body z Kunovic

K poslednímu ligovému střetnutí odcestovaly házenkářky HC Plzeň v okleštěné sestavě. Přesto se jim podařilo zvítězit i když na konečném umístění to již nic nemění.

HC Plzeň skončilo v sezóně 2017/18 na 2.místě tabulky!!!

Během týdne bude na webových stránkách podrobné hodnocení sezóny.

 

SHK Kunovice - HC Plzeň – 21 : 28 (pol.: 11:14)

Sestava a branky HC Plzen: Vidršperková - Pešičková 11/1, Bubeníková 7/1, Rumlová 2, Kovářová 6, Dresslerová 1, Gregorová1, Krlišová.

Rozhodčí: Šlezingr – Špunar, 7m hody: 3/2 – 3/2, vyloučení: 4/5

K utkání řekl trenér Pavel Touš:“ Od začátku utkání jsme šli za vítězstvím. Dobře fungovala obrana, dělali jsme málo technických chyb a vytvořené brakové příležitosti jsme proměňovali. Jsem rád, že závěrečné utkání jsme zvládli a zakončili sezonu vítězstvím. Celému týmu patří poděkování za předvedený výkon, bojovnost a nasazení v posledním utkání. Poděkovat chci všem hráčkám za celoroční odvedenou práci ve všech utkáních, manželům Škvařilovým za vynikající podmínky, které nám pomohli k úspěšné sezoně a dále všem fanouškům a partnerům klubu za podporu a důvěru.“

 

Z Mělníka si vezou dorostenky jeden bod!

I dorostenky odejely do Mělníka v nekompletní sestavě vzhledem ke studijním povinnostem hráček a zraněním. I když v poločase vedly o 3 branky, odstoupením další hráčky pro zranění si nakonec vezou z Mělníka jeden bod.

Házená Mělník – HC Plzeň: 28:28 (pol.12:15)

Nejvíce branek v utkání zaznamenala Tereza Grézlová 8, Valérie Bláhová 7 a Zuzana Benešová 5.

I když se vrátila děvčata z utkání v Mělníku v pozdních hodinách, hned dnes nastupují v 17,30 hodin v Městské hale na Slovanech k poslednímu utkání proti Písku.

Toto utkání se předehrává na žádost Písku.


f t g m