• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Z posledního utkání této sezóny se vrací Plzeňačky z Havlíčkova Brodu bez bodů

Ani v posledním duelu v Havlíčkově Brodě se nekonalo překvapení v podobě vítězství hostujících hráček. Plzeňské házenkářky na svého soupeře z východu Čech nestačily, když již v poločase prohrávaly o 4 góly. Bohužel celý duel skončil výrazným vítězstvím domácích házenkářek.
Plzeňačky tak ukončily soutěž na 6.místě tabulky, což je nejhorší umístění za poslední léta, kdy HC Plzeň končilo vždy na předních místech tabulky!

Jiskra Havlíčkův Brod - HC Plzeň 26:19 (pol.: 12:8)
Sestava a branky HC Plzen: brankařky – Chovanová, Černíková
Hráčky v poli: Pešičková 4, Dresslerová 1, Rumlová 2, Bernardová 2, Drozdová 4, Kovářová 2, Sedláková, Krlišová 4, Roubalová.
Rozhodčí: Jan Zelenka - Lukáš Veselý

K utkání řekl trenér Pavel Touš:“ Zápas jsme nezačali vůbec dobře. Zklamala nás koncovka, vstřelit branku byl nadlidský úkol. Celé utkání jsme tahali za kratší konec. I přes veškerou snahu s výsledkem něco udělat a bojovnost, tak se nám nepodařilo stav utkání zvrátit na naší stranu. V obranné činnosti to nebylo špatné, ale v útočné fázi, i když jsme soupeře přehráli, tak jsme nedokázali vytvořené příležitosti proměňovat.
Bylo to naše poslední utkání, takže mě mrzí, že jsme nepřivezli body. Chci celému týmu poděkovat za bojovnost a vůli v každém zápase, ale na víc to v této sezoně nestačilo a naše umístění odpovídá realitě.“

 

2.liga st. dorostenek
Jiskra Havlíčkův Brod - HC Plzeň 31:27 (pol.18:12)

Ani v posledním utkání soutěže se nepodařilo starším dorostenkám zvítězit na půdě soupeřek v Havlíčkově Brodě. Nejlepší střelkyní duelu byla Anna Bílková s 9/3 brankami.

 

2.liga ml. Dorostenek
Jiskra Havlíčkův Brod – HC Plzeň 26:29 (pol.12:14)

Jen mladší dorostenky potvrdily svoji vzrůstající formu a z Havlíčkova Brodu si děvčata přivezla oba dva body. I přes to, že k utkání nastoupila děvčata jen s 8 hráčkami, dokázala přehrát své soupeřky, které jsou v tabulce umístěny na 2.místě.
V utkání skvěle zachytala brankářka Aneta Suchá, nejlepší střelkyní s 13/5 góly byla Valérie Bláhová.

 

Jak ženám, tak dorostenkám těmito zápasy skončila sezóna. Vedení klubu všem hráčkám, které se podílely na dobrých výkonech v sezóně, chce poděkovat a popřát hodně úspěchů v následující sezóně, o které Vás budeme na těchto stránkách informovat.

f t g m