• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

HC Plzeň vers. Most

HC Plzeň – DHK Baník Most, starší dorostenky

Starší dorostenky HC Plzeň přivítaly v domácím prostředí ambiciózní celek DHK Baník Most. Začátek utkání byl z naší strany hororový, bojovali jsme s vlastní nervozitou, neuměli jsme si poradit s přelepeným míčem a agresivní obranou soupeřek často za hranicí pravidel. Z toho všeho pramenily časté technické chyby, které soupeřky trestaly z rychlých protiútoků. Až po oddychovém čase došlo z naší strany k uklidnění, hra se vyrovnala, hráčky zjistily, že se mohou při maximálním nasazení soupeřkám vyrovnat a alespoň částečně náskok snížily na poločasových 10 : 17.

Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější, z naší strany ubylo technických chyb a lépe jsme zakončovali útočné akce. Soupeřky těžily ze širokého kádru, častým střídáním udržovali vysoké tempo hry a hlídaly si luxusní náskok z prvního poločasu. V závěru utkání již byla znát na našich hráčkách únava z těžkého boje.

Konečný výsledek: 21 : 31

Nejlepší střelkyně: Valérie Bláhová 6 branek, Tereza Klesová 5 branek

 

 

HC Plzeň – Baník Most B, mladší dorostenky

K utkání mladších dorostenek proti Baníku Most B nastoupily hráčky HC Plzeň krátce po konci zápasu starších dorostenek. Od začátku se na palubovce bojovalo o každý míč, začali jsme o poznání lépe než v předchozím utkání a lépe jsme zakončovali akce. Bylo však otázkou času, kdy se začne na našich nejvytíženějších hráčkách projevovat únava z předchozího boje. Tato situace nastala na konci prvního poločasu a soupeřky toho využily k vybudování mírného náskoku 13 : 17. Druhý poločas byl z naší strany hlavně boj s vlastní únavou, přesto děvčata nic nevzdávala, za což jim náleží pochvala.

Konečný výsledek: 26 : 34

Nejlepší střelkyně: Valérie Bláhová 13 branek, Eva Chovancová 4 branky

f t g m