• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Úspěšný minulý víkend pro házenkářky HC Plzeň

První prvoligové body si zapsal do tabulky nováček soutěže HC Plzeň. V utkání proti Kobylisům byla děvčata zatím nejblíže k výhře, ale ještě to nevyšlo. Plzeňačkám patřil úvod utkání, když v 10.minutě zápasu vedly 6:3. Potom soupeřky pomalu vyrovnávaly náskok, což se jim podařilo a v poločasu byl výsledek smírný 11:11. Úvod druhého poločasu patřil však hostujícím hráčkám, kdy si vytvořily dvoubrankový náskok. Mírný náskok si udržovaly Pražačky až do 58.minuty utkání. Obrovská chuť po vítězství však namotivovala domácí děvčata k urputnému závěru a tak dvěma vstřelenými góly za sebou vyrovnala v poslední vteřině utkání stav na konečných 26:26. Nejvíce branek vstřelila Švejdová 8/1, Klesová 7, a Bláhová 7/2.

„Děvčata nadšeně bojují, ale bohužel vytvářejí ještě hodně technických chyb, ale i to se již zlepšuje. Věřím, že jarní část už bude lepší! Škoda zranění Grézlové už v prvním poločase" řekla trenérka Libuše Škvařilová

1.liga st. dorostenek
HC Plzeň – Sokol Kobylisy II – 26:26 (pol.11:11)

 

 

Ve druhém utkání doslova „převálcovaly“ Plzeňačky Tachov desetibrankovým rozdílem. Děvčata hrála disciplinovaně a od prvních minut si vytvářela náskok, který postupně navyšovala až na konečných 30:20. I když nejvíce branek daly Švejdová 11 a Bláhová 11/3, je nutno pochválit celý tým za obrovskou bojovnost a dobrý výkon.

2.liga ml. dorostenek
HC Plzeň – TJ Slavoj Tachov – 30:20 (pol. 16:8)

Po reprezentační přestávce odjíždějí starší dorostenky v neděli 1.12. do Ostravy Zábřeh a mladší v sobotu 30.11. do Chebu.

f t g m