• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Tak jsme se konečně dočkali!

O víkendu zahájily svá utkání všechny soutěže pořádající ČSH i Plzeňským svazem házené. Po dlouhé době způsobené virem COVID 19 se všechny házenkářky a házenkáři setkají na hřišti!

V našem klubu HC Plzeň začali svoji společnou přípravu všechny házenkářky i házenkáři na společném soustředění v Žinkovech, kde si to všichni užili. Celý srpen potom pilně trénovaly starší dorostenky nejdříve na Ostrově v Božkově a potom dvoufázově v Městské hale na Slovanech. Tréninků se zúčastňovaly všechny dorostenky a proto jim patří velká pochvala!!!

Právě pro děvčata nastupující v 1.lize starších dorostenek připravilo vedení klubu na konec srpna start na mezinárodním turnaji STUPAVA cup, který bohužel pořadatelé na poslední chvíli odvolali právě z důvodu karantény v jedné z hal, ve kterých měl turnaj probíhat.

Tak se děvčata dál pilně připravovala na svůj první mistrovský zápas (6.9.) proti hráčkám z klubu Ostrava-Zábřeh, který bohužel k utkání nedorazil. Důvodem byla porucha na autě, které vezlo 9 hráček. Na požádání ostravského týmu hledá vedení klubu HC Plzeň náhradní termín k odehrání tohoto utkání.

Prvním startem pro naše děvčata bude tedy až sobotní utkání 12.9. v Jindřichově Hradci.

Žákovské kategorie zahájily též svoje soutěže. Právě náš klub HC Plzeň pořádá v neděli 13.9. na hřišti v Božkově na Ostrově první turnaj kategorie MINI.

TRÉNINKY ŽÁKOVSKÝCH DRUŽSTEV KLUBU HC PLZEŇ PROBÍHAJÍ v měsíci září takto:

Úterý a čtvrtek od 15,30 hodin v Božkově na Ostrově.

Středa od 15,00 hodin v Městské hale na Slovanech v hale č.1.

 

VŠEM TÝMŮM NAŠEHO KLUBU HC PLZEŇ PŘEJE VEDENÍ KLUBU V NASTÁVAJÍCÍ SEZÓNĚ HODNĚ ÚSPĚCHŮ!!!

f t g m