• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Nevydařené domácí utkání proti Olomouci

Škoda, že se házenkářkám HC Plzeň nepodařil zopakovat výborný výkon z Prešova. Jedním z důvodů byla neúčast jedné z opor týmu, Lucie Pešičkové, která ze zdravotních důvodů týmu chyběla.
První minuty utkání patřily hostujícím hráčkám, které vstřelily první dvě branky zápasu. Ve 14. minutě zápasu svítil na ukazateli stav 1:5 pro Olomouc. I když domácí následně zlepšily svůj výkon, do šaten odcházely o přestávce s dvoubrankovým mankem 8:10.
Ve druhém poločase přehrál hostující tým domácí hráčky svoji zkušeností a dotáhl svoje vítězství na konečných 16:24.

 

Ohlasy po utkání:
Libuše Škvařilová, trenérka HC Plzeň:
„Dnes se nám utkání vůbec nevydařilo. I když je celek Hanaček oproti nám daleko zkušenějším týmem, počítala jsem s větším odporem děvčat. Věděla jsem, že neúčast Lucky Pešičkové bude citelná, ale ne tak zásadní, jak se nakonec ukázalo. Opět jsme vytvořily velké množství technických chyb a spolu s nepřesnou střelbou spojek jsme na lepší výsledek nedosáhly. Vzhledem k našemu nízkému věku hráček, většiny ještě dorosteneckého věku, musíme být všichni trpěliví“.

HC PLZEŇ – DHK Zora Olomouc  16:24 (8:10)

HC Plzeň: Dresslerová, Boháčková, Vidršperková – Pilátová, Šelaisová 2, Rumlová, Cepníková 1, Drozdová 4, Škopková, Václavíková 1, Ketnerová 3, Buchnerová 4/1, Vaňková, Sedláčková 1, Roubalová 
DHK Zora Olomouc: Růžičková, Kapsová, Jansová1, Sovová 4, Hvostalová 2/1, Míšová, Dederlová, Fryčáková V. 5, Severová 1, Rašková, Kubáčková 5, Plášková 1/1, Fryčáková T. 4, Žďánská 1.

rozhodčí: Hájek, Macho vyloučení: 3:3 7m hody: 1/1:4/2
diváci: 126

f t g m