• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Ženám se z Hané nepodařilo tentokrát přivézt body

 

Ženy našeho klubu zajížděly ke svému druhému mistrovskému utkání 1.ligy žen do Olomouce, odkud se jen obtížně vozí body.

Domácí hráčky si vytvořily hned v úvodu utkání náskok, který se našim děvčatům nepodařilo vymazat a tak se do Plzně vracela s pětigólovou prohrou. ...
K utkání řekl trenér HC Plzeň David Hofírek: "Zaspali jsme nástup do prvního poločasu a soupeři jsme darovali poločasové vedení o tři branky (17:14). Snažili jsme se ve druhém poločase velkou bojovností a hrou na velké riziko otočit zápas, ale bohužel jsme udělali pár chyb a přišlo pár vyloučení, které nás stály lepší výsledek."

DHK Zora Olomouc - HC Plzeň - 35:30 (pol.:17:14)

Sestava a branky HC Plzeň: Vidršperková, Boháčková, Dresslerová – Pešičková 8/3, Měsíčková, Jasanská 4, Cepníková , Drozdová 6, Škopková, Bílková 4/1, Gregorová , Krlišová 2, Vaňková 2, Roubalová 4/1.

Rozhodčí: Jiří Horák, Tomáš Petruška

Naopak, těsné vítězství si z Liberce přivezly naše mladší dorostenky!

Těsné vítězství o jediný gól si přivezla naše děvčata z Liberce, kde vybojovala vítězství po vyrovnaném souboji se soupeřkami. Za odměnu si děvčata vyjela lanovkou na Ještěd!!!
K utkání řekl trenér Petr Klesa: "Klasický boj o každý metr hřiště. Obrana dobrá, ale váznou rychlé útoky. Jinak krásný zápas z obou stran, bojovný, napínavý až do konce".

DHK Lokomotiva Liberec - HC Plzeň 19:20 (pol.11:11)

 

Další mistorvské utkání žen i dorostenek se bude hrát z důvodu vytíženosti Městské haly na Slovanech,( která je naším domovským hřištěm) na 31.ZŠ, ulice El. Krásnohorské a to v sobotu 1.10. od 9,30 hodin dorostenky HC Plzeň - DHK Most a 1.liga žen od 11,30 hodin HC Plzeň - HC Zlín "B".

 

V prostorách areálu Slavie VŠ odehráli svůj první turnaj naši MINI - trpaslíčci!!!

A věřte, že hráli krásně - móóóóóc se nám to líbilo a hlavně dětem i rodičům!!! A jak už je v našem klubu zvykem (a věřte, že zkušennosti nám to potvrzují) výsledky v těchto kategoriích nás ještě nezajímají!!! I když někteří "nedočkaví" rodiče by chtěli stále vyhrávat. Důležité je, aby hrály všechny děti, byly šťastné a bavil je sport! To je náš cíl!

 

Turnaj starších žaček, kterého jsme pořadateli, se uskuteční také v sobotu 1.10. od 8 hodin v krásném prostředí nově vybudovaného božkovského areálu Ostrov.

f t g m