• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Z prvního "jarního" klání si přivezly ženy HC Plzeň oba dva body!

Ve 12.kole 1.ligy žen a tudíž k prvnímu utkání jarní části ligy zajížděly házenkářky HC Plzeň do Kobylis, které jsou v současné době na 7.místě tabulky s osmi body. Po poločasovém nerozhodném výsledku Plzeňačky dobře vstoupily do druhé půle a čtyřmi po sobě vstřelenými góly odskočily svým soupeřkám a zápas dotáhly do vítězného konce.

K utkání řekl trenér HC Plzeň David Hofírek: "Do Prahy jsme jeli s jasným cílem vyhrát i když trochu s respektem. Věděli jsme, že minulý týden tým Kobylis vyhrál nad Havlíčkovým Brodem. Do prvního poločasu jsme vstoupili dobře, ale soupeř se s námi "tahal" o skóre. Nás trochu zbrzdilo neproměňování šancí a jedné sedmičky a proto poločas skončil smírně(13:13). Ve druhém poločase jsme zlepšili hru v útoku i obraně a postupně navyšovali náskok až na pět gólů. Tak se soupeři povedlo ke konci druhého poločasu pouze výsledek zkorigovat na konečných (26:28).V zápase bych vyzdvihl výkon Kristýny Roubalové 9 gólů a Lady Vaňkové 9 gólů."

 

Sokol Kobylisy II - HC Plzeň - 26:28 (pol.:13:13)

Sestava a branky HC Plzeň: Vidršperková, Boháčková, - Dresslerová, Jasanská, Drozdová 7, Kovářová 1, Bílková 1, Gregorová, Krlišová 1, Vaňková 9, Roubalová 9/1.

Rozhodčí: Milan Hájek, Pavel Mošna

 

 

2. liga mladší dorostenky

Sokol Kobylisy II - HC Plzeň - 29:13 (pol.:14:7)

f t g m