• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Překvapivě vysoké vítězství si vezou Plzeňačky z Havlíčkova Brodu

Vítězství o šestnáct gólů si připsaly na své konto házenkářky HC Plzeň proti Havlíčkovu Brodu. Hostujícím hráčkám vyšel vstup do zápasu, když v 5. minutě byl stav 1:4 pro Plzeň.

V 17. minutě svítil na ukazateli skóre stav 3:11, ale hostující hráčky navyšovaly svůj náskok stále , až na poločasových 10:20.

Druhý poločas děvčata z HC Plzeň nepolevila a tak trenér Touš mohl dát příležitost všem hráčkám a ty se také s výjimkou brankařek zapsaly všechny do listiny střelkyň.

 

Plzeňačky si tak odvážejí od svých soupeřek důležité dva body.

V dalším kole první ligy žen 11.3.2018 v 11,30 hodin hostí domácí házenkářky v Městské hale na Slovanech družstvo z Velkého Meziříčí!

 

Ohlasy po utkání, Pavel Touš, trenér HC Plzeň: „Vstup do utkání se nám konečně vydařil podle představ. Od začátku jsme měli vývoj utkání ve svých rukách. Brankový rozdíl jsme neustále navyšovali a do šaten jsme odcházeli s vedením o 10 branek. V 2. poločase jsme nadále pokračovali ve své hře a utkání jsme v klidu dovedli do vítězného konce. Pochvalu zaslouží obě brankařky, které byly jistotou v naší brance a pochválit musím i celý tým za bojovnost, nasazení a předvedenou hru. Jsem rád, že si zahrály všechny hráčky z pole a že se i všechny brankově prosadily. Zisk bodů ze soupeřova hřiště je pro nás velmi cenný a věřím, že nadále budeme pokračovat v nastoleném trendu a radost ze hry bude mít celý tým.“

 

TJ Jiskra Havlíčkův Brod – HC Plzeň 19:35 (10:20)

HC Plzeň: Vidršperková, Boháčková – Pešičková 5, Bubeníková 5, Rumlová 5, Bernardová 1/1, Drozdová 6, Dresslerová 1/1, Krlišová 1, Vaňková 7/1, Roubalová 4.

rozhodčí: Beneš, Chalupa vyloučení: 3:4 7m hody: 0-6/5

f t g m