• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Úspěšná sobota našeho klubu

Po delší době byla úspěšná všechna ligová družstva klubu HC Plzeň, jak ženy, starší dorostenky, tak i mladší dorostenky!

Ženy přehrály vysokým rozdílem Vršovice Praha! 
Po dvou neúspěšných víkendech hostily domácí házenkářky Vršovice Praha, kterým tentokrát „jaksepatří naložily!“
Pouze do 10.minuty prvního poločasu byl stav vyrovnaný, potom děvčata čtyřbrankovou šňůrou vstřelených branek za sebou odskočila a již poločasový stav napovídal, že o vítězi je rozhodnuto.

 Do 6.minuty druhého poločasu vstřelily domácí házenkářky ještě další čtyři branky za sebou a v klidu potom dohrávaly utkání až ke konečnému vysokému rozdílu 30:15.


HC Plzeň - Sokol Vršovice  30 : 15 (pol.: 17:10)


Sestava a branky HC Plzen: brankařky – Chovanová, Černíková 
hráčky v poli: Pešičková 4/1, Dresslerová 2/1, Vystydová, Bernardová, Rumlová 6, Drozdová 3, Kovářová, Havelková 6, Bílková 4, Gregorová 1, Krlišová 1, Roubalová 3.
Rozhodčí: Mošna – Vaník Vyloučení: 7:4 7m hody: 2/2 – 4/2

K utkání řekl trenér Pavel Touš:“ Do utkání jsme šli s odhodláním zvítězit a plně bodovat. Začali jsme opět zakřiknutě , neproměňovali jsme vypracované šance a když k tomu přidám i dost chyb v obranné činnosti, tak jsme soupeře dlouho nechávali ve vyrovnané partii . V druhé polovině prvního poločasu se nám ale rozchytala brankařka Naďa Chovanová , která nás svými zákroky držela. Naší zlepšenou koncovkou a obranou hrou, jsme soupeři odskočili v brankovém rozdílu a v poločase jsme měli sedmibrankový náskok.. V druhém poločase jsme už otěže zápasu pevně drželi ve svých rukách a zápas zaslouženě vyhráli. Pochválit chci celý tým za bojovnost a přístup k utkání".

 

Starší dorostenky oplatily vršovickým házenkářkám „hořkou“ prohru z podzimu!
Určitě po vysoké podzimní prohře 33:20, kdy naše děvčata hrála v Praze v okleštěné sestavě, nikdo nevěřil, že body zůstanou doma.
Přesto se tým, který má stále vzrůstající formu a bojovné srdce, o to postaral a zaslouženě si připsal vítězství!!! Nejlepší střelkyní byla Anna Bílková s 10-ti vstřelenými góly. Ale neztratily se ani naše mladší dorostenky, které tým výborně doplňují.
HC Plzeň – Sokol Vršovice  25:21 (pol. 14:12)

 

Vysokou výhru v plzeňském derby si zaslouženě připsaly i mladší dorostenky!
Mladší dorostenky HC Plzeň zvítězily zaslouženě nad svým plzeňským soupeřem HK Slavií VŠ Plzeň. Vyrovnaný stav panoval pouze do 5.minuty prvního poločasu 3:3. Několika vstřelenými brankami za sebou domácí děvčata odskočila soupeřkám a navyšovala stále svoje skóre až do konce utkání - o 12 gólů!!!
Nejlepšími střelkyněmi byla Bláhová s 12ti vstřelenými góly a Švejdová s 8 góly. O vítězství se však zasloužily svojí bojovností všechny hráčky výborným výkonem jak v obraně tak i v útoku.
HC Plzeň – HK Slavia VŠ Plzeň: 32:20 (pol. 16:11)

 

Další domácí utkání našeho klubu HC Plzeň mohou diváci vidět v neděli 7.4.2019 v Městské hale na Slovanech v nové hale č.3!!!
Ve 9,00 hodin - mladší dorostenky proti Písku
V 11,00 hodin - ženy proti Hodonínu
Starší dorostenky mají volno

f t g m