• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Zápasy dorostenek

V 1.lize starších dorostenek předehrávala děvčata další MU proti DHC Plzeň, ve kterém prohrála 34:23 (pol.19:12)

Nejlepšími střelkyněmi byla Tereza Klesová s 8 brankami, Valérie Bláhová s 5 a Markéta Švejdová se 4 vstřelenými brankami.

 

Mladší dorostenky zajížděly 6.10.do Pardubic, kde „nadělily“ soupeřkám konečně také pěknou nadílku gólů! Ač odjížděly v okleštěné sestavě, svojí bojovností dostaly soupeřky pod tlak a tak vysoko vyhrály 16:29 (pol.9:17).

Nejlepšími střelkyněmi byla Valérie Bláhová s 11ti góly, Markéta Švejdová se 7 a Eva Chovancová se 4 vstřelenými góly. Pochvalu však zaslouží celý tým!

 

V neděli 13.10. zajížděly starší dorostenky do Písku ke svému dalšímu kolu 1.dorostenecké ligy. Svým soupeřkám byly celý první poločas a část druhého zcela vyrovnaným soupeřem a dokonce v 8.minutě druhého poločasu vedly 16:15. Najednou však nastal propad a Písečanky sérií 11 branek za sebou otočily průběh zápasu na konečných 28:18 (pol.:14:13)

„I když první poločas nebyl bezchybný, plnila děvčata pokyny a hrála vyrovnanou partii se svými soupeřkami. Bohužel nastal propad, kdy se nenašla jediná hráčka, která by „zvedla“ tým při soupeřově tlaku. V prvním poločase se blýsklo na lepší časy – musí se zapracovat mimo jiné i na psychice hráček“ řekla trenérka Libuše Škvařilová.

Nejlepšími střelkyněmi byla Valérie Bláhová s 9 a Tereza Klesová s 5 vstřelenými góly.

f t g m