• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Tréninky jaro 2021

Vážení rodiče, hráčky a hráči našeho klubu HC Plzeň!

S radostí v srdci Vám oznamuji, že tréninky dětí našeho klubu se „rozjedou“ v pondělí  19.4.2021 od 15,30 hodin na venkovním hřišti v Božkově na Ostrově!!!

Jistě sledujete dění okolo sportu a jednání vlády ohledně amatérského sportu a tak asi víte, za jakých okolností můžeme trénovat. Na hřišti může současně sportovat 6 dvojic!!! Proto s trenéry důkladně připravujeme plán tréninků, abychom se všichni vystřídali ve sportování, které určitě chybí nejen hráčkám a hráčům, ale i trenérům a hlavně rodičům, na jejichž bedrech ležela v posledních měsících těžká úloha – být rodičem – učitelem – trenérem!

Po dohodě s vedením TJ Božkov budou tréninky probíhat ve dnech Po, Út, St, Čt od 15,30 – 17,00 hodin na Ostrově v Božkově, dokud nebude povoleno trénovat ve vnitřních prostorách – haly a tělocvičny. Proto by bylo vhodné, aby hned po prvním tréninku v Božkově jsme se sešli společně s rodiči a domluvili se na dalším možném postupu ( které dny vyhovují apod.) a nebo starší hráčky toto domluví  samy.

Tréninky budou probíhat zatím bez možnosti převlékání v šatnách, za přísných opatření viz výše 6 skupin po dvou a to bez roušek a bez antigenních testů!!!

Tréninkové oblečení a obuv, míč, švihadlo a dobrou náladu s sebou!

Moc se na Vás těší celá parta trenérů v čele se mnou -  Libuší Škvařilovou

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz - neváhejte volat na můj tel. nebo pište na mail: 777256603, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

f t g m