• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

V Bratislavě se dařilo pouze v 1.poločasu

Házenkářky HC Plzeň musely odejet ke svému důležitému utkání do Bratislavy oslabeny o střelkyni Barboru Buchnerovou, která si nešťastně zranila koleno při pondělním tréninku. Družstvo nemohla doplnit ani zraněná Věra Heřmánková, která byla posilou právě při domácím utkání s Bratislavou.
Přesto vstoupily do utkání Plzeňačky skvěle, když první dva góly do sítě soupeřek zaznamenala Petra Drozdová. V nervózně hraném utkání se dopouštěly technických chyb obě strany. Celý první poločas byl velice vyrovnaný a tak také skončil nerozhodným výsledkem 13:13.
Druhý poločas Plzeňačkám vůbec nevyšel, nedařilo se střelecky ani v obraně. Přidá-li se ještě velké množství technických chyb, přišel nepochopitelný obrat v zápase. Domácí Bratislavanky se chopily šance a „otočily“ průběh zápasu ve svůj prospěch. Konec zápasu byl zcela v jejich režii.

Ohlasy po utkání:
Libuše Škvařilová, trenérka HC Plzeň:
“Spokojena mohu být s výkonem jen v prvním poločase. V průběhu druhého poločasu jsme vytvořily opět velké množství technických chyb, čehož dokázaly Bratislavanky využít a strhnout vítězství na svoji stranu. Absence zraněné Báry Buchnerové byla citelná, protože se v posledních utkáních dostávala do velmi dobré střelecké formy. Oproti domácímu utkání proti Bratislavě jsme postrádaly též Věru Heřmánkovou. Potýkáme se s velkou marodkou důležitých hráček – k utkání již nastoupila Lucka Pešičková i když ne zcela ještě zdravotně v pořádku.“

 

ŠKP Bratislava – HC Plzeň 30:23(13:13) 


ŠKP Bratislava: Szabo 1, Marčeková 1, Martanovičová, Bednárová 5, Pastorková, Beňušková 7/5, Trúnková 5, Majerská, Valovičová 3, Schwarzová 6/2, Kubáňová, Šarišská, Ižová, Vaninová 2, Porubská

HC Plzeň: Dresslerová, Boháčková, Vidršperková – Pešičková 6/2, Šelaisová 3, Rumlová 1, Cepníková , Drozdová 6, Škopková, Václavíková , Ketnerová 2, Vaňková, Sedláčková 3, Roubalová 2.
.

rozhodčí: Budzák, Zahradník vyloučení: 1:6 7m hody: 8/7:2/2
diváci: 150

f t g m