• Milan Škvařil, odchovanec HC Plzeň

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

  • HC PLZEŇ

Copyright 2024 - Tvorba webu: POČÍTAČOVÁ ŠKOLA - Mgr. Martin Groulík

Z dramatického závěru vzešla nakonec remíza

Špatný začátek domácího utkání první ligy žen proti Kunovicím zapřičinil to, že stav v patnácté minutě prvního poločasu byl 7:1 pro soupeřky. Utkání bylo jako na houpačce. Zlepšeným výkonem a proměňováním šancí domácí děvčata vstřelila pět gólů za sebou a snížila tak náskok soupeřek na dva góly. Bohužel v závěru poločasu opět tahaly za delší konec Kunovické házenkářky a sérií čtyř gólů za sebou odskočily domácím házenkářkám na pol...očasový stav utkání 7:12.

 

I když druhý poločas vyhrály domácí házenkářky 16:11, na vítězství to nestačilo. V závěru utkání udělaly domácí za nerozhodného stavu technickou chybu, čeho využily hostující hráčky a vsítily gól. Se závěrečným hvizdem rozhodčích se ale Vaňkové podařilo vyrovnat.

K utkání řekl trenér David Hofírek: Do zápasu jsme šli trochu s respektem z důvodu výsledků Kunovic v předešlých zápasech.V prvním poločase jsme hráli špatně nedařilo se obraně. Neproměňovali jsme šance a tvořili hodně technických chyb. Toho soupeř využil a poločas skončil minus pět gólů(7:12). Po poločasové bouři jsme do druhého poločasu vstoupili lépe, zlepšila se obrana i proměňování šancí a tak jsme poločasový rozdíl brzy smazali.Ve 23 minutě byl stav (20:20) a začalo se bojovat o výsledek. Bohužel nás v závěru utkání zklamala koncovka a když Kunovice v 30.min vedli (23:22) a my hráli oslabeni, nikdo by neřekl že dokážeme zápas dotáhnout alespoň do remízy. Holky v posledních vteřinách zabojovaly a tak zápas skončil na konečných (23:23). V zápase bych vyzdvihl výkon Sabiny Jasanské , která vstřelila 7 gólů.

HC Plzeň - SHK Kunovice 23:23 (pol.: 7:12)

Sestava a branky HC Plzeň: Vidršperková, Boháčková, - Dresslerová, Jasanská 7/2,Drozdová 6, Kovářová 2, Václavíková Gregorová , Krlišová , Vaňková 3/1, Roubalová 4/1.

Sedmimetrové hody: 6/4 a 7/6, vyloučení: 6:6

Rozhodčí: Josef Čapek a Lukáš Veselý, delegátem utkání byl Stanislav Štrébl

 

2. liga mladší dorostenky
HC Plzeň - DHK Pardubice 22:28 /10:11/


f t g m